Despre noi

O clasă de copii inimoşi, cu dragoste pentru joc şi voie buna veţi întâlni pe paginile acestui blog. Sunt 29 elevi de 9 şi 10 ani. Dacă veţi ajunge la Şcoala Nr 10 Bacău, cu siguranţă impresiile vor fi şi mai puternice. Încercăm să ţinem pasul cu evoluţia lumii, să nu venim în zadar la şcoală. La noi, elevul ştie ca atunci când e distracţie, e distracţie, iar când e muncă e muncă. Important e să faci cu drag tot ceea ce faci. Altfel…..nu se mai invârt rotiţele spre succes.

Chiar astăzi am aflat cu bucurie de pe site-ul www.isjbc.ro că echipajul format din Patricia Iftimie şi Daria Avarvarei a obţinut Premiul al III-lea la Olimpiada de educaţie civică, etapa judeţeană. E mult pentru noi, daca ne gândim ca am concurat cu elevi de clasa a IV-a care au un an în plus de studiu.

E o mare bucurie să poţi trăi în mijlocul acestor copii. Fiecare zi petrecută cu ei, pentru mine, este o săbătoare. Şi nu este greu să vă daţi seama de ce. Priviţi-le lumina ochilor! Urmăriţi-le activităţile! Si toate acestea se întâmplă pentru că au norocul de avea nişte părinţi minunaţi care ii ajută să urce pe trepele de unde pot cunoaşte şi percepe mai uşor viaţa.

Ana Hodoroaba

Marius:     O buna parte din copilarie mi-o petrec impreuna cu colegii mei de clasa. De aceea, ma simt foarte bine in compania lor.Noi ne distram foarte bine, dar ne si ajutam la lectii.
Sper sa pastram aceasta prietenie si dupa ce ne vom desparti…

Anunțuri

8 răspunsuri la Despre noi

 1. deeea zice:

  foarte frumos

 2. Casy zice:

  Trebuie sa -i mulţumim mai ales doamnei noastre invatatoare care ne este alaturi in fiecare zi!!!!! 🙂

 3. MADY!!!!!!!!!!! zice:

  e bine ca avem colegi atat de grijulii care iti fac observatii cand scrii un cuvant gresit la comentarii pe blog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. ALEXANDRA zice:

  Nu-mi pot descrie doamna invatatoare doar prin cateva cuvinte.Din aceste multe pagini de cuvinte am ales doar unul,iar acesta este,,intelegatoare”.

 5. Laura zice:

  Doamna, vorbiţi aşa de frumos despre noi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi-aş dori să vă putem arăta şi noi cât de mult vă iubim pe dumneavoastră.

 6. F Bianca zice:

  copii, nu copi!!!!

 7. E BINE SA AI PRIETENI ADEVARATI SI COPI PE CARE TE POTI BAZA !!

  !!!!II MULTUMIM DOAMNEI CA NE-A FACUT PRIETENI !!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s