Activitati

ACTIVITATILE NOASTRE

Ma numesc Aanei Casandra si am 9 ani. Eu invat la Scoala cu Clasele I-VIII Nr 10 Bacau, clasa a III-a A.
Matematica, limba romana, stiintele sunt cateva materii ca ne leaga in clasa noastra.
Multi au un hobby: inot, dans, balet, karate, judo sau limbi straine. Eu practic inot. Acum sunt la performanta. Muncim foarte mult, iar rezultatele se observa de la o zi la alta. Nu multi copii pot suporta acest program.
De-a lungul timpului, am observat ca prietenia este ca o peruzea pe care nu o gasesti oriunde.

Astazi 31.03.2011 am realizat un proiect cu titlul ,,ZIUA JOCURILOR” , impreuna cu colega mea Bianca Moise.

                                                                                        Alexandra

DIN ACTIVITATILE NOASTRE

Eu si colegii mei ne distram forte mult la scoala.
Intr-o zi am dat un test la limba romana si am luat 90 de puncte .
Ma bucur foarte mult ca am trecut acel test si ca merg mai departe.Nu a fost deloc greu ba chiar a fost foarte usor, dar am avut putine greseli.
Eu si prietenii mei ne distram mult dupa-amiaza la scoala si ma bucur ca am venit la aceasta scoala fiindca este cea mai buna scoala pentru mine.
Noi facem multe teme si ne pregatim pentru teste grele sau usoare.
Doamna invatatoare ne pregateste mereu pentru a avea reyultate bune si ne invata sa corectam greseli. Ne indruma mereu pe calea cea mai buna si mai corecta.
Noi dupa-amiaza avem doar o pauza pentru ca plecam la ora 4:00 si ne scriem temele mai repede.
Aceasta scoala e minunata!

                                                                                    Stefan A

 

Activitatile noastre
In fiecare zi de scoala, dimineata, facem Cercul prieteniei . Fiecare ora este frumoasa si interesanta. Miercurea facem teatru si uneori dans, iar vinerea sau in alte zile, mergem prin parc. In orele de limba romana, invatam partile de vorbire, iar in cele de matematica rezolvam probleme buclucase. Pe data de 17 martie (joi), am facut cea mai frumoasa ora de sport. In orele de educatie plastica si in cele de educatie tehnologica ne lasam imaginatia sa zboare petru a realiza lucrari frumoase si unele chiar hazlii.
Pentru mine, scoala nu este plictisitoare ci este intersanta prin diversitate activitatilor pe care le abordam.

                                                    Alexandu G

                                     DIN ACTIVITATILE NOASTRE

 E o zi frumoasa de primavara.Soarele ne inunda cu caldura si lumina lui.Posomorati,cu mers agale ne indreptam spre salile de clasa.O alta zi minunata ne-o petrecem printre carti si manuale.Deodata, in linistea clasei se auzi glasul doamnei invatatoare:

-Astazi ne vom petrece timpul in natura.Sunteti de acord?

Bucuria a invadat chipurile copiilor.Rand pe rand ,intr-un zumzet ca de albine ne indreptam spre parc.

-Cata frumusete!Cata viata si veselie peste tot!

Iarba este frageda si proaspata.Pasarile canta cu glasul lor dulce triluri dumnezeiesti.Bondarii zumzaie din floare-n floare.Razele calde ale soarelui cad incet-incet pe pamant printre crengile copacilor.In jur totul miroase a iarba cruda.In mijlocul parcului, intr-o armonie cu natura si strajuind ,parca Biblioteca Judeteana se afla busturile marilor scriitori romani.

 -Cum sa nu vizitam Biblioteca!

Am intrat cu piosenie in sanctuarul cartilor,sa nu deranjam balaurii din povesti si nici personajele din carti.O doamna draguta ne-a iesit in intampinare, dornica sa ne povesteasca din experienta sa si despre drumul cartilor de la scriitor la cititor.

Dragostea ei pentru carti s-a materializat …intr-o carte,bineinteles!

Timpul s-a scurs ,asemeni nisipului din clepsidra si cu totii am revenit la viata de zi cu zi,la scoala. Cu fiecare zi ce trece din viata noastra trebuie sa adunam amintirile de mai tarziu.

                                                               Edi

4 răspunsuri la Activitati

  1. laura zice:

    Astăzi, 01.04.2012, am participat în piaţa tricolorului, la un eveniment cu ocazia împlinirii a 162 de ani de la înfiinţarea jandarmeriei române. În cadrul acestui eveniment au fost avansaţi în grad unii jandarmi, au fost prezentate diferite exerciţii demonstrative din activitatea zilnică a acestora şi am avut ocazia să văd prezentat armamentul şi materialele cu care aceştia lucrează.
    Eu am fost impresionată de câinii jandarmilor dresaţi pentru a putea lua urma hoţilor, prinderea hoţilor dintr-o maşină furată, de coborârea acestora de pe clădire pe sfoară, luptele între militari şi în final de parada militarilor şi a maşinilor acestora.
    LA MULŢI ANI JANDARMERIEI ROMÂNE!!!!!!!!!

  2. LAURA zice:

    Sâmbătă 31 Aprilie am participat la un concurs de bazin. Am ajuns prima din seria mea dar nu am reuşit să iau nici o medalie deoarece timpul pe care l-am scos (50 de secunde şi 4 sutimi ) nu a fost de ajuns.Îmi doream tare mult să iau una aşa că la următorul concurs voi câştiga una.

  3. F Bianca zice:

    te-am vazut la concurs, Ilinca!

  4. ilinca zice:

    In ciuda aparentelor, la Edi, sensibilitatea si inocenta sufletului de copil rabufnesc de-a dreptul.Imi esti drag si imi place sa iti fiu prin preajma.

Lasă un comentariu